John Coltrane, tenorisaksofoni
Elvin Jones, rummut
McCoy Tyner, piano
Jimmy Garrison, basso

1. Say It (Over And Over Again
2. You Don’t Know What Love Is
3. Too Young To Go Steady
4. All Or Nothing At All
5. I Wish I Knew
6. What’s New
7. It’s Easy To Remember
8. Nancy (With The Laughing Face)

Impulse! 1963 / 2007

10,00 €
Tilapäisesti loppunut. Tiedustele saatavuutta.
COLTRANE, John: Ballads

COLTRANE, John: Ballads

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…