Ralph Alessi, trumpetti
Florian Weber, piano
Linda May Han Oh, basso
Nasheet Waits, rummut

1. Brilliant Waters
2. Melody Of A Waterfall
3. From Cousteau’s Point Of View
4. Honestlee
5. Butterfly Effect
6. Time Horizon
7. Fragile Cocoon
8. Schimmelreiter

ECM Records 2018

20,00 €
Tilapäisesti loppunut. Tiedustele saatavuutta.
WEBER, Florian: Lucent Waters

WEBER, Florian: Lucent Waters