Tane Kannisto, saksofonit
Ville Rauhala, basso
Simo Laihonen, rummut

A1 But Not Willingly
A2 Decision Jump
A3 Longer The Distance, Sweeter The Sound
A4 Tulee päivä
B1 Branches (Citizen Music)
B2 At The Red End Of The World
B3 Blue Eyes Cryin' In The Rain
B4 Letting Go (Was Part Of The Plan)

We Jazz Records 2017

10,00 €
Tilapäisesti loppunut. Tiedustele saatavuutta.
BLACK MOTOR: Branches (c-kasetti)

BLACK MOTOR: Branches (c-kasetti)