music_note music_note

BLOSSOM TOES: If Only For A Moment

Hinta 17,00 €
Tuotteen lisäys ostoskoriin epäonnistui. Yritä uudelleen.
Tuote lisättiin ostoskoriin onnistuneesti.

1. Peace Loving Man
2. Kiss Of Confusion
3. Listen To The Silence
4. Love Bomb
5. Billy Boo The Gunman
6. Indian Summer
7. Just Above My Hobby Horse’s Head
8. Wait A Minute

Bonus tracks
9. Postcard (45 A side)
10. Everyone’s Leaving Me Now (45 B side)
11. Ever Since A Memory (demo)
12. Nobody But (demo)
13. Peace Loving Man (demo)
14. Listen To The Silence (live)
15. New Day (unreleased 45 A side)

Sunbeam Records

Tuoteryhmä: Ulkomainen rock, pop, blues & soul – CD